Translate

lørdag den 2. marts 2013

Pacman udfordrer igen


For et stykke tid siden lavede jeg en Pacman-manicure (se evt. indlægget: Pacman genopstår) og denne havde jeg lyst til at gentage.

Jeg huskede, at tommelfingeren med selve Pacman på drillede en del sidst - samt at ved afrensning havde den gule farve smittet af på selve neglen på trods af en underlak. Fedt med sådan et par halvgule tommelfingernegle - lignede nikotinnegle, adr :-P

Tommelfingrene blev derfor grebet lidt anderledes an denne gang:
Selvfølgelig først en base coat. Derefter en hvid lak på ca. 3/4 af neglen (der hvor det gule skulle ovenpå). Ovenpå det hvide lagde jeg så 2 lag gul lak. Da den gule var helt tør, satte jeg tape på og malede de sorte områder og satte en sort prik som øje.

Nøgleordet til at lave tommelfingeren må være tålmodighed!

Med den hvide lak under det gule er håbet fra min side, at neglen undgår at blive misfarvet gul denne gang! Hvordan det går med det, kan jeg først sige, når lakken renses af igen...

Spøgelserne på de øvrige negle var forholdsvis nemme at lave. De blev i øvrigt gjort til glimmer-spøgelser denne gang. Henholdsvis lyserød og rød glimmerlak lagt ovenpå farven på pege- og ringfinger. På de to andre blot en almindelig glimmer uden farve.

Herunder lidt billeder inkl. af alle de lakker, der blev brugt til dette design.