Translate

fredag den 9. august 2013

Sommerferie!

 
Turen gik ud i det ganske danske land. Bevæbnet med mit stemningsbilledeapparat var jeg klar til at forevige feriens oplevelser.

Første overnatning var i Padborg med et smut over grænsen, frokost i Flensborg og bilen blev ladet med en masse lækkert gods.

 
 
En god køretur op langs vestkysten med et smut forbi de majestætiske figurer Mennesket ved Havet (også kaldet De 4 hvide mænd) ved Esbjerg. Herefter lækker frokost-tapas hos Hr. Skov i Blåvand med et par indkøb i deres delikatesseforretning. Et dyp i bølgen blå i det fascinerende Vesterhav ved Søndervig og derefter østpå til Herningområdet og to overnatninger hos familie der.

Frokost hos "bedstemor", besøg på kirkegården, shopping i Herning-centret, grillaften, filmhygge.

Et par timer på Mausing Marked og så gik turen atter nordpå. Vi slog vejen forbi Mønsted Kalkgruber og gik en kølig tur i de endeløse minegange.

 
Overnatning i Aars med Crazy Daisy som genbo på en lørdag kombineret med tropenat og derfor de obligatoriske åbne vinduer gav måske ikke den ideelle søvn... Men hyggeligt hotel ellers.

Randers blev besøgt før en frokost på "Graceland" blev indtaget og derefter indlogering ved Århus hos flere familiemedlemmer, som tog imod med åbne arme.

 
 
 
For en hestetøs som mig var det jo nærmest uundgåeligt at smutte forbi Vilhelmsborg og eftersom vi boede i gåafstand derfra, fik næste morgens løberute lov at gå der forbi.

 
En lille tur ind til Århus og så afslapning på stranden hele eftermiddagen.

Bilen fragtede os videre til Frederikshavn. Det første regnskyl i ugevis satte ind og det tog os ikke mange sekunders betænkningstid at vælge hotellet, som havde vandland! Hotel Scandic The Reef. Og som ved et trylleslag var to voksne mennesker hermed transformeret til to legesyge vandhunde!

Den bedste burger nogensinde! Jeps, intet mindre. Med pulled pork, maltbagt burgerbolle, rustikke fritter og det hele. Tak for aftensmad, Jerry's!

Lang, sej tur til Nykøbing Mors, men opvejet af hjertevarm gæstfrihed hos kærestens bedste ven.

Og så kunne turen atter gå mod hovedstaden. Tak for en fantastisk tur, Jylland!
  
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar