Translate

tirsdag den 1. januar 2013

Er det en SNEMAND?!

Snelandskab i Danmark - det var der i hvert fald i sidste uge, hvor jeg lavede mine vinternegle, som jeg her vil vise frem... Ja, så snelandskabet blev derfor malet.

Jeg valgte en mørkeblå lak som baggrund. En anden gang vil jeg nok vælge en lysere blå, da jeg syntes, at der gik lidt for meget Tuborg Julebryg i den, men det er selvfølgelig også en dejlig øl :-)

Det er i øvrigt første gang jeg har bemærket, at jeg faktisk er blevet en del bedre til at lægge lakken - skønt fremskridt at kunne lægge den forholdsvis pænt og uden at ramme ved siden af neglen overhovedet!
Snemændene havde jeg lavet TV-køkken-tricks med og bygget på forhånd (se i forrige indlæg hvordan man laver sine egne "klistermærker" til neglene ved hjælp af CD i frysepose Kagebageriet), for vidste ikke helt, hvor sikker jeg var på specielt venstre hånd til at lave så småt præcisionsarbejde direkte på neglene.

Her får I lige billederne:

Og så har jeg prøvet, at en fremmed har spurgt mig om mine negle.

Jeg sad i et venteværelse og bladrede i et tvivlsomt damemagasin, da en anden ventende med forundring i stemmen henvendte sig til mig:
"Undskyld mig, men er det en SNEMAND du har der på din pegefinger?!"

Hun var oprigtigt imponeret og spurgte om det var en slags klistermærke, jeg havde sat på og så ret forbløffet ud, da jeg fortalte, at jeg selv havde lavet dem. Hehe, det var lidt sjovt at prøve

2 kommentarer:

  1. Du kan godt være stolt, for det ser bare godt ud. Bli'r sgu lidt misundelig, og skal bestemt prøve fryseposetricket.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det må du prøve, det er super nemt.

      Slet