Translate

tirsdag den 1. januar 2013

Pacman genopstår

Husker du Pacman - det gode, gamle Commodore 64 spil? Jeg vil umiddelbart skyde på, at det er et af de mest velkendte C64 spil og jeg var vild efter at få lavet et Pacman-design på mine negle :-)

Jeg manglede dog et par farver til dette og valgte en mintgrøn lak i Tiger, en lyserød lak blev købt i H&M og sidst, men bestemt ikke mindst en gul til selve Pacman figuren - det blev en lak fra Rimmel købt i Matas.

Planen var at lave spøgelser på 3 negle, Pacman på tommelfingeren og så et lille udsnit af banen fra spillet på ringfingeren - du ved, sort baggrund, blå linier til at markere gangen og hvide piller.

Skulle der være nogen, som ikke kender eller ikke kan huske spillet, kommer her et billede (taget fra denne side):
 
Om lakken fra Tiger vil jeg sige: Fy for pokker en stank! Det kan godt være, at alt muligt andet neglelak ikke ligefrem dufter af roser og violer, men denne her lugter altså virkelig grimt! Godt der kun skulle lakeres to negle med den. Dækkeevnen var ikke super, men okay - når man kigger på pris og kvalitet, så er det ganske fint.
 
Den lyserøde lak fra H&M havde cirka samme "halvdårlige" dækkeevne som Tiger-lakken, men i det mindste var lugten bare ganske almindelig (bonus til mig). Desuden en god top på penslen at holde på.
 
Den gule fra Rimmel var altså bare flot. Det var ikke så nemt at finde en rigtig gul her midt om vinteren, men farven var lige som den skulle være.
 
Et godt råd, hvis nogen skulle få lyst til at lave lignende Pacman-negle:
At få den gule til at dække ordentligt ovenpå en sortlakeret negl var virkelig en udfordring!
 
På venstre tommelfinger endte jeg ud med jeg-ved-ikke-hvor-mange-lag, som bare ikke ville tørre. Det blev faktisk en ommer - næste dag rensede jeg neglen af og lavede den påny.
 
Derfor vil jeg opfordre til at male neglen helt gul først, lade tørre og så sætte tape på og male det sorte derefter. Det vil jeg gøre en anden gang i hvert fald (tak for denne idé fra min negleguru).

Så mangler vi vist kun billederne af det færdige resultat, som jeg blev ganske tilfreds med:
Haps haps, siger Pacman :-D


2 kommentarer:

  1. Det her er bare så superflot, jeg synes du burde smide et link til NegleNymferne, for det er virkelig så flot lavet at du bør dele det. Jeg har tilføjet din blog til Bloglovin', den kan hurtigt ende i top tre. :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak! Okay, det vil jeg da lige gøre :)

    SvarSlet